Dosare

BRAȘOV. Dosarul „Farmacia”, nou termen în apel și…

 

Ieri a avut loc un nou termen în cadrul apelului în dosarul „Farmacia”, în care fostul primar al Braşovului – George Scripcaru şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov – Aristotel Căncescu au fost trimişi în judecată pentru infracţiuni de corupţie.

Așa cum precizam săptămâna trecută – VEZI ȘI: BRAȘOV. Concluzii scrise așteptate în dosarul „Skoda” al fostului primar Scripcaru / Ce se întâmplă cu „Farmacia” și cu procesul pentru șantaj – dosarul este departe de final. Astfel, ieri, instanța a amânat cauza, „în vederea cercetării judecătoreşti”. Următorul termen a fost programat la data de 14 aprilie.

Primul termen al apelului a avut loc pe 16 septembrie anul trecut. Amintim că dosarul a ajuns la Curtea de Apel Brașov după ce, în luna februarie 2020, Tribunalul Covasna i-a achitat pe toți inculpații din acest dosar, iar sentința a fost atacată cu apel.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button