Dosare

BRAȘOV. Ce se mai întâmplă cu Ioan Neculaie?!…

  • ioanneculaie.jpg

Se știe, pe la începutul anului, omul de afaceri Ioan Neculaie a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Brașov la doi ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor – Update. BRAȘOV. Închisoare cu executare pentru afaceristul Ioan Neculaie / Iată decizia DEFINITIVĂ a Curții de Apel

Dat în urmărire generală de Poliția Română, fostul patron al FC Brașov a fost prins în Grecia – Unde a fost PRINS Ioan Neculaie?!…, însă nici până în prezent n-a fost extrădat, cazul judecându-se în continuare în instanțele elene. 

„O nouă destinație a celor care fug din România pentru a scăpa de închisoare (cazul lui Sorin Oprescu, fostul primar general al Bucureștiului, este ultimul – n.a.) pare să fie Grecia, unde aceștia încearcă, prin avocați, să împiedice aducerea în țară pentru a-și executa pedepsele. Rețeta este cererea de azil politic”, așa cum a comentat hotnews.ro.

Reamintim că Ioan Neculaie a mai fost condamnat de Curtea de Apel Brașov la doi ani de închisoare cu executare, fiind „săltat” de poliţişti, în noaptea de 23 spre 24 noiembrie 2017, la punctul de trecere a frontierei Giurgiu, pe unde intra în ţară. El a fost dus la Penitenciarul Codlea, pentru executarea pedepsei.

Neculaie, care ulterior a fost eliberat condiționat, fusese condamnat la șase luni de închisoare în dosarul penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, dar la această pedeapsă s-au adăugat 1 an şi 6 luni de detenţie, reprezentând o condamnare anterioră, primită iniţial cu suspendare, pentru ucidere din culpă. Este vorba despre dosarul deschis după ce un bărbat a murit într-un accident de muncă pe platforma SC Roman SA. Accidentul a avut loc în 2008.

CITEȘTE ȘI: Unde STĂTEA Neculaie în Grecia?! Cum a fost prins…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button