Dosare

BRAȘOV. Când va începe procesul femeii care și-a intoxicat mortal fetițele, cu o substanță antiparazitară

  • lumanare_5.jpg

Judecătoria Rupea (jud. Brașov) a stabilit primul termen de judecată în cazul femeii care și-a intoxicat mortal cele trei fetițe, cu o substanță antiparazitară cu care spera să le scape de păduchi. Acesta va avea loc în 8 septembrie.

Mama celor trei fetițe din Ungra va fi judecată pentru „ucidere din culpă”.

„Prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov din data de 25.01.2022 s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatei Ș.B.R. pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă, prev. de art. 192 al. 1 , 3 NCP.
În fapt s-a reținut că în data de 29.05.2021, în timp ce se afla în imobilul unde locuia fără forme legale în com. Ungra, jud. Brașov, inculpata a folosit o substanță de uz exclusiv veterinar, cu efect antiparazitar (dar în același timp, cu efecte toxice pentru organismul uman ce conține substanța activă dympilat (diazinonă), contrar indicațiilor prospectului, pentru tratarea de pediculoză a celor 3 fiice minore ale sale, respectiv victimele: R.I.F (în vârstă de 10 ani), R.S.M (în vârstă de 7 ani), Ș.N.M. (în vârstă de 9 ani) și pe cale de consecință, a provocat moartea violentă a acestora ca urmare a intoxicării cu substanța în cauză. Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Brașov și a organelor de poliție din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz”, a informat, în momentul trimiterii în judecată a inculpatei, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Braşov, Vlad Teodorescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button