Dosare

BRAȘOV. Adrese către DNA și Parchet, în procesul dintre Municipalitate și P&P

  • 20210520_121151_288987.jpg

Principalul proces dintre compania P&P (firma lăsată, prin contract, de fostul primar George Scripcaru să gestioneze parcările cu plată din oraș) și Municipalitate înaintează cu dificultate, la Tribunalul Brașov.

La termenul din data de 10 decembrie 2021, instanța „a amânat cauza în vederea efectuării unor adrese către Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, respectiv către Direcţia Naţională Anticorupţie Braşov, precum şi pentru efectuarea expertizei contabile”.

Ulterior, la data de 14 ianuarie a.c., s-a dispus o nouă amânare a cauzei „în vederea efectuării raportului de expertiză”.

Următorul termen a fost stabilit pentru data de 11 februarie.

Amintim că, în urmă cu o lună și jumătate, consilierul local Pamela Diaconu (PNL) a avut o interpelare, în ședința Consiliului Local, cu privire la situația dosarelor aflate în instanță, în contradictoriu cu P&P, având în vedere faptul că Municipalitatea a înregistrat eșec după eșec…

Printre altele, consilierul local a pus problema dacă, înregistrând pierdere după pierdere, se justifică păstrarea contractului costisitor cu avocata Georgiana Trandafir.

Consilierul local ceruse, în vara anului trecut, renegocierea contractului cu avocata menționată, dar nu s-a întâmplat acest lucru, deși niciunul dintre dosare nu a fost soluționat în favoarea Municipalității.

VEZI ȘI:

Primăria BRAȘOV, un nou eșec în fața P&P / Solicitarea consilierului local Pamela Diaconu

Update. BRAȘOV. Avocata Georgiana Trandafir, despre P&P: „Am formulat și o plângere penală pentru fals, împotriva societății” / Ce a spus ea despre tarifele percepute

BRAȘOV. P&P: De la 1 iulie se reia taxarea locurilor de parcare!!! Plata, obligatorie 24 de ore din 24

Update. BRAȘOV. „Din punctul de vedere al Primăriei Brașov, P&P nu poate încasa bani pe parcare, atât timp cât…”

BRAȘOV. Ce a decis astăzi Tribunalul Covasna în lupta dintre P&P și Municipalitate / Ce impact are asupra cetățenilor?! Update: Ce spun reprezentanții Primăriei


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button