Dosare

BRAȘOV. A obținut sau nu Căncescu strămutarea dosarului în care este judecat alături de Virginia Martin?! Decizia Curții…

  • alde-cancescu-ialomitianu-anutoiu-obreja41.jpg

Așa cum informam AICI, fostul președinte al Consiliului Județean Brașov, Aristotel Căncescu, a solicitat în instanță strămutarea de la Tribunalul Brașov a dosarului în care este judecat alături de mai multe persoane, printre care se numără și fosta directoare a Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Virginia Martin.
Curtea de Apel Brașov s-a pronunțat astăzi, respingând solicitarea.

27.06.2022
Ora estimata: 10:00
Complet: F11-2018
Tip solutie: Respins
Solutia pe scurt: În baza art. 74 C.proc.pen., respinge, ca nefondată, cererea inculpatului petent Căncescu Aristotel Adrian privind strămutarea cauzei cu nr. 3835/62/2017, aflată pe rolul Tribunalului Braşov. În baza art. 275 alin. 2 C.proc.pen., obligă petentul la plata către stat a sumei de 100 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat. În baza art. 275 alin. 6 C.proc.pen., onorariul apărătorului desemnat din oficiu pentru petentul Căncescu Aristotel Adrian, în cuantum de 313 lei, rămâne în sarcina statului, urmând a fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 27.06.2022, prin punerea acesteia la dispoziţia părţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre  30/2022  27.06.2022″.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button