Delicte

Tâlhărie după o faptă bună făcută într-un mijloc de transport în comun din județul Brașov

Tâlhărie după o faptă bună făcută într-un mijloc de transport în comun din județul Brașov. Suspectul a fost reținut ieri de agenții din cadrul Poliției municipiului Codlea.
„În urma unei sesizări, în care o persoană reclama polițiștilor faptul că, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, a înmânat telefonul mobil unei persoane necunoscute pentru a face un apel, iar aceasta din urmă a refuzat să i-l mai înapoieze și a fugit. Activitățile de cercetare, demarate de poliștii din Codlea, au dus la identificarea persoanei bănuite de sustragerea telefonului, iar în cadrul anchetei s-a stabilit că presupusul autor și-ar fi amenințat cu acte de violeță victima”, a explicat astăzi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Tâlhărie după o faptă bună…


Suspectul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore.
El a fost dus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov. Dosarul penal va fi instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Vezi și:

A mințit privind identitatea sa, după ce a fost prins la furat într-un supermarket din Brașov

Violator dat în urmărire națională

Un italian căutat pentru omor, depistat în România


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Tâlhărie după o faptă bună făcută într-un mijloc de transport în comun din județul Brașov […]

1 an în urmă

[…] polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului suspectat de tâlhărie, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare