Delicte

Șase persoane reținute pentru trafic de droguri, la Brașov (video)

Șase persoane au fost reținute pentru trafic de droguri, la Brașov.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, au efectuat astăzi 9 percheziții domiciliare, în județul Brașov, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor prevăzute de Legea 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului ilicit de droguri.

În urma perchezițiilor au fost depistate și ridicate 300 de grame de cannabis, sub formă de muguri, 97 de comprimate XTC, de diferite forme și culori, 100 de grame de amfetamină, 2 grame de cocaină, precum și mai multe grindere și ustensile, destinate consumului de droguri. De asemenea, au fost descoperiți și ridicați 43.889 de lei, 385 de lire și 20 de dolari USD.

După finalizarea perchezițiilor domiciliare, 6 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Teritorială Brașov, unde, după audieri, s-a dispus măsura reținerii acestora, pentru 24 de ore.

Persoanele reținute au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Totodată, pentru continuarea actelor de urmărire penală va fi sesizat Tribunalul Brașov, în vederea dispunerii măsurii de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Brașov și Covasna și a jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi Burebista – Brașov.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Vezi și:

Operațiune DIICOT de amploare! Sunt puse în aplicare peste 300 de mandate de percheziție și 300 de mandate de aducere

Percheziții în România și Germania, într-un dosar DIICOT! Descinderi au loc și în Brașov (video)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button