Delicte

Percheziții în domeniul construcțiilor

Percheziții în domeniul construcțiilor…

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Timiș, sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, au pus astăzi în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală. 


Perchezițiile au vizat 6 locații din județul Timiș și 3 din Arad, respectiv sediile/punctele de lucru ale unor societăți ce desfășoară activități în domeniul exploatării agregatelor minerale, fabricarea betoanelor și mortarelor, sediul unor societăți de contabilitate, precum și domiciliul unor persoane fizice – reprezentanți ai acestora.


„În urma activităților, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mijloace materiale de probă (documente de evidență contabilă în format letric și electronic, contracte și înscrisuri în legătură cu activitatea infracțională), precum și 3 telefoane mobile și 2 laptop-uri.


Activitatea infracțională ar fi constat în înregistrarea în contabilitate a cheltuielilor fictive sau nereale și controlarea mai multor societăți interpuse în circuitul evazionist direct sau prin intermediari, având ca scop creșterea cheltuielilor și scăderea bazei impozabile, eludând astfel plata taxelor și impozitelor către bugetul de stat”, a informat Poliția.
Prejudiciul cauzat este estimat la peste 1.000.000 de lei.
 Polițiștii continuă cercetările.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button