Delicte

Operațiunea „Jupiter”: 153 de percheziții, astăzi!

O operațiune de amploare are loc astăzi, fiind efectuate 153 de percheziții, în această dimineață.

„În cursul zilei de astăzi, 28 mai 2024, în cadrul unei operațiuni de amploare coordonate de PÎCCJ, IGPR și DGA, s-au desfășurat 34 de acțiuni concentrate pentru combaterea infracțiunilor de evaziune fiscală, infracțiunilor de mediu, contrabandei, corupției, contrafacerii, delapidării, înșelăciunii, șantajului și camătei.
În total, au fost efectuate 153 de percheziții, iar autoritățile au emis 47 de mandate de aducere în diverse orașe din țară.


Activitățile menționate fac parte din operațiunea «Jupiter», demarată în cursul zilei de ieri, având ca scop combaterea criminalității în diversele sale manifestări, asigurând astfel protecția cetățenilor și integritatea sistemului judiciar. În cursul zilei de azi, vom reveni cu informații privind activitățile desfășurate”
, a informat Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button