Delicte

Furt din autoturism, pe strada Turnului din Brașov

Polițiștii din Brașov au soluționat un furt din autoturism, comis în 21 februarie. Agenții din cadrul Secției 3 Poliție Brașovau reușit identificarea și prinderea suspectului. Acesta ar fi sustras din mașină o poșetă în care erau bani, documente și un telefon mobil.


„Cercetările efectuate de polițiști au arătat faptul că, în data de 21 februarie 2023, în jurul orei 08.00, persoana ar fi distrus unul din geamurile unui autoturism, ce se afla parcat pe str. Turnului din localitatea Brașov, după care a sustras o poșetă în care se aflau un telefon mobil, un portofel cu documente personale și o sumă de bani.
Astfel, în urma activităților operative desfășurate, polițiștii au reușit identificarea persoanei suspecte de comiterea furtului, respectiv un bărbat din comuna Prejmer, care fusese condamnat anterior pentru alte fapte de natură penală.
Pentru probarea activității infracționale a bărbatului, în data de 26 februarie 2023 polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, cu această ocazie fiind identificate și ridicate bunuri de interes în cauză”, au informat reprezentanții IPJ Brașov. Polițiștii au dispus măsura reținerii suspectului pentru o perioadă de 24 de ore. El a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov
Ulterior, Judecătoria Brașov a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.


Cercetările sunt continuate pentru furt calificat. Dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Vezi și: Restaurant amendat de CJPC Brașov în urma sesizării făcute de un client


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button