Delicte

Bărbat prins în trafic, în județul Brașov, cu autovehicul cu număr fals

Polițiștii din Făgăraș, județul Brașov, au identificat în trafic un bărbat care conducea un autovehicul cu numere de înmatriculare false.


„La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii au oprit un autovehicul, pe strada Cîmpului Vechi, din municipiul Făgăraș, la volanul căruia se afla un bărbat, de 53 de ani, din municipiul Făgăraș, județul Brașov.
În timpul verificării documentelor autoturismului, în bazele de date ale Politiei Române privind înmatricularea vehiculelor, polițiștii au constatat faptul că numărul de înmatriculare montat pe autoturism este fals, în realitate acesta aparținând unui alt autoturism.


De asemenea, polițiștii au stabilit că numerele reale al autoturismului, condus de bărbatul identificat în trafic, i-au fost retrase de polițiști împreună cu certificatul de înmatriculare, ca urmare a unor alte abateri săvârșite anterior la regimul rutier”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale carui placute cu numarul de inmatriculare au fost retrase”. Dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button