Delicte

Acțiune rutieră, astăzi, în Codlea

Astăzi, în intervalul orar 09.00 – 11.30, pe raza municipiului Codlea (jud. Brașov), s-a desfășurat o acțiune rutieră, pentru depistarea șoferilor băuți / drogați. Au fost angrenați agenți din cadrul Poliției Municipiului Codlea și din cadrul Serviciului Rutier și al Biroului Rutier Brașov.

Acțiunea a vizat combaterea principalelor cauze generatoare a accidentelor rutiere, dar și depistarea și sancționarea celor care conduc autovehicule pe drumurile publice aflați sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive.

Polițiștii au oprit peste 50 de autovehicule, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale. Dintre acestea, 24 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice și 6 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru alte nereguli identificate.

Au fost testați din punct de vedere al consumului de alcool toți conducătorii auto opriți în trafic, iar rezultatele au arătat că niciunul dintre aceștia nu se afla sub influența alcoolului, conform IPJ Brașov.

Totodată, pentru faptul că un autovehicul controlat nu era asigurat cu asigurare obligatorie, s-a procedat la indisponibilizarea sa până la îndeplinirea condițiilor de legalitate.

Vezi și: Autocamion folosit cu poliță de asigurare falsă, pe străzile din Brașov

Brașovean de 71 de ani, reținut 24 de ore, în urma unui control rutier

Șofer depistat cu 1,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, în Brașov / Razie la nivel național


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] desfășoară o acțiune rutieră, astăzi, în județul Brașov. Principalul scop al acțiunii este de a combate principalele cauze […]

Back to top button