Delicte

Autocamion folosit cu poliță de asigurare falsă, pe străzile din Brașov

Autocamion folosit cu poliță de asigurare falsă, pe străzile din Brașov.
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări, în cadrul unui dosar de cercetare penală, pentru infracțiuni de fals material în înscrisuri oficiale.


„Fapta a fost descoperită la data de 10.03.2023, în cadrul unui control în trafic, pe care polițiștii l-au desfășurat pe raza municipiului Brașov, în timpul căruia a fost oprit un autocamion înmatriculat în județ. După înmânarea documentelor pentru control de către conducătorul autocamionului, polițiștii au făcut verificări asupra contractului de asigurare de tip RCA și au stabilit că polița prezentată este una falsă, în realitate autocamionul nefiind asigurat în caz de producere de accident.
În cauză, față de cele constatate, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit de polițiști, urmând ca la finalizarea anchetei să fie probată întreaga activitate infracțională”, au informat reprezentanții Poliției Județene Brașov.

Vezi și: Brașovean de 71 de ani, reținut 24 de ore, în urma unui control rutier


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Autocamion folosit cu poliță de asigurare falsă, pe străzile din Brașov […]

Willy
1 an în urmă

E plin de cazane fara RCA. De aia sar unii cu clanta ca de ce apar numerele de inmatriculare la ziare si pe facebook. Ca sa nu ii bungheasca lumea ca nu au RCA.

1 an în urmă

[…] Autoritatea de Supraveghere Financiară publică tabelul cu prețul de referință pentru polițele RCA. În funcție de mașină, de vârsta șoferului, dar și alte elemente se va stabili prețul de […]

Back to top button