Cultură

[ViDEO] BRAȘOV. TAMTAM Festival a animat străzile orașului

  • IMG_3955_273616.JPG
  • IMG_3958_273619.JPG
  • IMG_3956_273618.JPG
 

Dans, muzică, teatru, film și multă veselie. Cu un astfel de meniu au fost întâmpinați turiștii care au ajuns în weekend în centrul istoric al Brașovului.
În cadrul unui festival colorat, TAMTAM, străduțele înguste s-au transformat în scenă pentru peşte trei sute de artişti veniți din cinci țări.
Acorduri de chitară, vioară, tobe şi pian – toate au răsunat în centrul istoric al Brasovului şi au adunat o mulţime de curioşi, dornici de distracţie. Câțiva români stabiliţi în Franta de 20 de ani au savurat întregul spectacol cu zâmbetul pe buze.
Aglomeraţie a fost în toate cele 12 puncte pregătite de organizatorii festivalului. În funcţie de zona aleasă, oaspeţii au intrat în diferite poveşti.
Mulţi dintre turişti i-au urmărit pe artişti de la terase. Cei care nu găsit un scaun liber s-au aşezat pe jos, în faţa scenelor. Însă mai toţi s-au răsfăţat cu câte o băutură răcoritoare.

„Am gândit în aşa fel încât să existe un flux care să îmbine cele 5 arte pe care le promovăm, toate să scoată la lumina valoarea sufletului braşoveanului şi a turistului care îşi schimbă viziunea despre lume şi viaţa când vine la Braşov”, a declarat Alin Bogdan Buzescu, organizator.

Duminică seară, odată cu lăsarea întunericului, cei prezenţi au fost invitaţi la film, în aer liber, la poarta Ecaterinei – care simbolizează intrarea în oraşul vechi. În cele trei zile de festival au fost o sută de evenimente, puse la cale de peste trei sute de artişti veniţi inclusiv din Brazilia şi Statele Unite.Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button