Cultură

La cererea publicului, “Străini în noapte” revine la Brașov

 

La începutul săptămânii trecute, Florin Piersic și Medeea Marinescu au ridicat din nou publicul brașovean în picioare, pentru a nu știu câta oră, cu piesa “Străini în noapte”. Spectacolul ce a avut loc în sala mare a Teatrului “Sică Alexandrescu” s-a ținut și de această dată cu casele închise, sala fiind arhiplină.

În piesa Străini în noapte, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în vârstă care după o noapte petrecută într-un bar este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă și tânără. Ea știe cine este el, iar acest aspect îi va schimba lui viața. Însă, până la aflarea marelui secret, personajul feminin trece printr-o mulțime de roluri provocatoare schimbându-și de la un minut la altul personalitatea, fapt ce determină situații comice jucate cu o măiestrie de neegalat de maestrul Florin Piersic. Abia în final, spectactorilor și chiar și lui Pierre li se dezvăluie adevărata identitate a Juliettei. 

Piesa a fost adusă de la Paris de regretatul Radu Beligan, pe când avea 84 de ani, fiind pusă în scenă de acesta special pentru a fi jucată de Florin Piersic. Întrega sa poveste a fost prezentată de maestrul Florin Piersic în cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea “Pe Braicade” de la Radio Guerrilla Brașov, 105,5. Acesta va fi difuzată în curând de Mytex.ro.

Fascinația pentru această piesă de teatru este atât de mare încât, deși a fost jucată la Brașov de zeci de ori, solicitările publicului sunt inepuizabile așa că revine pentru a doua oară anul acesta pe 15 mai. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button