Cultură

BRAȘOV. Întâlnire cu copilul Ludwig van Beethoven

 

La Centrul Cultural Reduta ia startul astăzi „Festivalul Copiilor”, ediția a IV-a, ce programează astăzi un spectacol în premieră la Brașov, „Copilăria lui Beethoven”, pus în scenă de Teatrul „Odeaon” din București, care va avea două reprezentanții, de la orele 11.00 și 18.00. Vârsta copiilor recomandată pentru acest spectacol: 4-10 ani.

După succesul înregistrat cu  spectacolul „Copilăria lui Vivaldi”, vine  la Brașov o nouă surpriză pentru copii – un nou spectacol din aceeași serie „Clasic e Fantastic”.Spectacolul „Copilăria lui Beethoven” invită copiii și părinții să viziteze timp de o oră Germania secolului XVIII, un bun prilej de a-l cunoaște pe micuțul Ludwig van Beethoven. Spectacolul prezintă povestea celui care va îmbogăți tezaurul universal al muzicii clasice atât prin marile simfonii, prin sonatele și concertele sale pentru vioară și pian, cât și printr-un nou procedeu tehnic muzical: variațiunea pe temă dată. „Așadar, dacă sunteți curioși să descoperiți mai multe despre variațiunile muzicale, despre istoria clavecinului, a orgii, dar totodată să vă bucurați de muzică clasică în concert, vă așteptăm la teatru!”, spun organizatorii.

Construcție păpuși: Aurelia Olteanu; Regia: Monica Ciută; Scenariul: Emanuel Ciocu; Scenografia: Sânziana Tarța; Consultant de specialitate: Cristina Sârbu; Distribuția: Filip Ristovski, Monica Ciută, Alexandra Badea, Irina Sârbu, Valeria Cristia și Raluca Ouatu (pian) Biletele se pot achiziționa de la casieria Centrului Cultural Reduta. Preț bilet: 30 lei. „Menționăm că pe un bilet poate sa intre o singură persoană; pentru siguranța tuturor spectatorilor în caz de pericol, conform legislației în vigoare, nu se permite sa fie ținuți în brațe copiii”.

Citiți și:

BRAŞOV. Festivalul Copiilor, la Reduta


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button