Cultură

BRAȘOV. În premieră, Festivalul Racilor şi Fructelor de Mare

 

În premieră la Braşov are loc până duminică Festivalul Racilor şi Fructelor de Mare. La ITC vor fi pregătiţi raci, creveţi, calamari, homari, caracatiţe, sepie, scrumbie, barbun, Red Fish, scoici, rapane, guvizi. Organizatorii se laudă că acesta va fi cel mai atractiv eveniment culinar din oraş. „Vom găti sute de kilograme de raci şi fructe de mare în sala de evenimente a centrului expoziţional ITC Braşov”, arată aceştia, festinul culinar deschis ieri urmând a fi declarat închis duminică, 17 februarie, ora 23.00.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare