Cultură

BRAŞOV. Festivalul Copiilor, la Reduta

 

Centrul Cultural Reduta va fi timp de două zile gazda primei ediţii a „Festivalului Copiilor”, la care sunt aşteptaţi cei mici, părinţii şi bunicii lor, să se bucure în familie şi să exploreze surprizele pregătite. Evenimentul este în 29 şi 30 octombrie.
După succesul înregistrat cu spectacolul „Copilăria lui Vivaldi”, la Braşov vine, în cadrul festivalului, un nou spectacol din aceeaşi serie „Clasic e Fantastic”- „Copilăria lui Beethoven”, pus în scenă de Teatrul Odeon din Bucureşti. Spectacolul este sâmbătă, 29 octombrie, de la orele 11.00 şi 18.00, iar biletele costă 30 de lei. O altă premieră este „Greierele aproape faimos”, un spectacol muzical inspirat din fabulele scriitorului francez Jean de La Fontaine. Spectacolul, prezentat de Teatrul Gong din Sibiu, este duminică, 30 octombrie, de la ora 11.00, iar biletele costă 20 de lei.

Festivalul cuprinde şi ateliere pentru copii, în cele două zile, dar şi un Bal vienez.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button