Auto-Moto

Peste 115.000 de precomenzi în 24 de ore pentru Model 3 produs de Tesla

  • tesla1.jpg
 

Producătorul american de automobile electrice Tesla a prezentat prototipul noului sedan Model 3, pentru care, în numai 24 de ore, au fost făcute peste 115.000 de precomenzi. Elon Musk, boss-ul celor de la Tesla, a anunţat că maşina va avea o autonomie de aproximativ 215 mile (346 de kilometri) la o singură încărcare.
Vehiculul va intra în producţia de serie abia în 2017, la un preţ de pornire de 35.000 de dolari, la jumătate faţă de cele două modele vândute în prezent de Tesla.

„Va fi o maşină incredibil de sigură. Noi credem cu adevărat că siguranţa este primordială. Ceea ce face cu adevărat diferenţa, este că vrem să arătăm lumii că putem face o maşină electrică fiabilă. Nu veţi putea cumpăra o maşină mai bună pentru 35.000 de dolari”, a declarat Elon Musk cu ocazia dezvăluirii prototipului Model 3, potrivit Daily Mail

În Europa, autoturismul ar urma să ajungă abia în cursul anului 2018. Mai mulţi analişti estimează că lansarea acestui model ar putea fi pentru istoria Tesla un moment la fel de important ca şi lansarea iPhone pentru grupul Apple. 

foto: Daily Mail


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button