Auto-Moto

O firmă din BRAȘOV a intrat pe piața mașinilor electrice! Cât costă SUV-ul Skywell ET?!…

  • allview.png
 

Visual Fan, compania ce deține marca Allview, a lansat în România SUV-ul Skywell ET. Astfel, firma din Brașov a debutat, prin noua subsidiară Visual EV, în domeniul importului de mașini.

Lucian Peticilă, CEO Visual Fan SA și Visual EV SRL, a declarat – conform lifenews.ro – că a pus bazele unui „proiect ce vizează un viitor sustenabil, durabil și care plasează grupul Visual Fan în topul noilor tendințe din industria IT. Experiența și know-how-ul dobândite în cei aproape 20 de ani de activitate ne-au ajutat de-a lungul timpului să anticipăm tendințele din industrie și să integrăm ultimele tendințe și inovații tehnologice în portofoliul nostru. Momentan, există la nivel global trendul prin care companiile din tehnologie aderă la industria auto, ca urmare a gradului ridicat de inovare și tehnologizare a autovehiculelor. Deși tatonăm această idee de business de peste doi ani, acum am decis că acest moment nu lansăm în industria mașinilor electrice, care se îndreaptă din ce în ce mai mult spre tehnologie și inovație”.

Peticilă a mai spus că legăturile dintre Visual Fan și compania Skyworth, deținătoarea activității Skywell, datează de ani buni, chinezii furnizând componente pentru produsele comercializate în România sub marca Allview. 
 
Prima mașină electrică importată în România de Visual EV are o garanție de opt ani a pachetului de baterii, producătorul chinez garantând că în aceste răstimp perfromanțele se mențin peste 80%. De altfel, aceeași garanție este asigurată de Skywell pe toate piețele europene în care este prezentă marca.

Oficialul a declarat că noua companie, Visual EV, nu va opri modelul ET5 și nici la marca Skywell, planurile de viitor incluzând creșterea numărului de mașini electrice pe piața din România. Mai mult chiar, noua companie are în plan extinderea în alte state din Europa de Est, printre primele state țintite fiind Ungaria și Bulgaria. 

Prețul de comercializare cu TVA al variantelor de bază (Premium) este de 49.980 de euro, astfel, prin reducerile din programul guvernamental Rabla Plus, SUV-ul electric poate fi găsit cu 39.980 euro sau în leasing de la 499 euro/lună. În funcție de opțiuni de personalizare alese, termenul de livrare este de minimum 75 zile. 

Clienții pot opta pentru modelul dorit încă din această săptămână.

Al doilea nivel de echipare și cel mai complet, Luxury, are un preț cu TVA și fără bonificații din programul Rabla Plus de 51.943 de euro. Opțional, se poate comanda tapițerie din piele naturală neagră (1.173 euro), tapițerie din piele maro (1.877 euro) sau cameră 360 de grade (1.173 euro).

Despre Visual Fan

Visual Fan, company a căreri subsidiară este Visual EV, are capital integral românesc și a fost fondată la Brașov în 2002. Produce telefoane mobile inteligente, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri and alte gadgeturi.

Visual Fan a înregistrat în primul semestru al anului 2021 o cifră de afaceri de peste 13,58 milioane de euro (66,77 milioane de lei) din vânzarea de dispozitive electronice, respectiv un profit net de 972.000 de euro (4,78 milioane de lei). ) pe acest segment de business ce activitățile de bază ale companiilor. 

Marca Allview este prezentă pe piețele IT&C din peste zece țări.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button