Auto-Moto

Dacia a inaugurat la Salonul Auto de la Paris modelele facelift Logan, Logan MCV, Sandero şi Sandero Stepway

  • logan-1_223299.jpg
  • dacia-logan-facelift-1-1_223293.jpg
  • dacia-logan-facelift-4-1_223295.jpg
  • dacia-logan-facelift-6-1-830x467_223294.jpg
  • dacia-logan-facelift-7-1_223297.jpg
  • dacia-logan-facelift-8-1_223298.jpg
 

Dacia a dezvăluit mult aşteptatele facelifturi ale modelelor Logan, Logan MCV, Sandero şi Sandero Stepway, care primesc un nou look format dintr-o nouă grilă frontală cu un aspect mai agresiv, faruri ce au lumini de zi cu led şi modificări ale unităţilor de propulsie şi bineînţeles elemente de interior mai ergonomice şi moderne.

Marea noutate este propulsorul SCe de 1 litru și 75 CP. Indicativul SCe în loc TCe arată că este vorba de un motor aspirat în 3 cilindri care înlocuiește actualul motor aspirat cu 4 cilindri de 1,2 litri de pe Logan și Sandero. Dacia spune că noul motor este „mai dinamic și mai eficient”, fără să anunțe consumul său performanțele exacte. Oficial, noul 1.0 SCe este cu 10% mai economic decât vechiul motor de 1,2 litri.

O nouă grilă, stopuri și bare de protecție redesenate întregesc paleta de modificări stilistice. Dacia promite și o finisare mai atentă, cu noi tapițerii și opțiuni cromatice pentru interior. Ambianța este, de asemenea, mai elevată, cu accente cromate discrete la nivelul gurilor de ventilație și consolei centrale, în timp ce sistemul MediaNav cu touschreen de 7 inch a primit un meniu mai intuitiv și o rezoluție superioară.

„La 4 ani de la lansarea modelelor Sandero, Sandero Stepway, Logan şi Logan MCV, Dacia îşi surprinde clienţii cu o restilizare ce mizează în egală măsură pe design, confort şi tehnologie. Astfel, Salonul Auto de la Paris este ocazia perfectă pentru a prezenta publicului larg evoluţiile acestor patru modele. Acestea devin de acum mai atrăgătoare, păstrând atributul care le-a atras preferinţele clienţilor de pretutindeni, şi anume cel mai bun raport preţ/prestaţii. În plus, ediţia din această toamnă a Salonului Auto de la Paris va însemna pentru Dacia o oportunitate de a sărbători alături de clienţii mărcii un nou an record în termen de vânzări”, se arată în comunicatul de presă al Dacia.

Dacia Logan facelift și Sandero facelift vor fi lansate pe piața din România în câteva săptămâni, a dezvăluit pentru 0-100.ro, Yves Caracatzanis, directorul general (CEO) al Grup Renault Romania.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button