112

O șoferiță a intrat cu mașina într-o autospecială a Poliției aflată în misiune (FOTO)

 

O șoferiță în vârstă de 27 de ani a intrat cu mașina într-o autospecială a Poliției, azi-noapte, pe raza județului Bihor.

„La ora 00.56, o femeie de 27 de ani, din comuna Pomezeu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul General Gheorghe Magheru din municipiul Oradea, înspre Piața Emanuil Gojdu, la intersecția cu strada Aleea Ștrandului nu a acordat prioritate de trecere, intrând în coliziune cu o autospecială M.A.I., aflată în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, care avea în funcțiune mijloacele speciale luminoase și acustice de avertizare și era condusă pe strada Aleea Ștrandului înspre Parcul Traian de către un agent de poliție de 24 de ani, din cadrul I.P.J. Bihor, care se afla în timpul serviciului, în misiune, deplasându-se la un eveniment sesizat prin S.N.U.A.U. 112 împreună cu un alt coleg din cadrul aceleiași structuri”, se detaliază într-un comunicat remis de IJP Bihor.

Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a șoferului autospecialei.
Conducătorii auto implicați în accident nu se aflau sub influența alcoolului.
Cercetările în caz continuă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button