Dosare

UPDATE. După o urmărire ca-n filme prin centrul Braşovului, până la urmă a ajuns după gratii!

 

Am relatat cu câteva zile în urmă despre cazul unul braşovean care s-a „jucat” cu viaţa lui, a poliţiştilor care-l urmăreau pentru că nu a răspuns somaţiei de se lăsa verificat în trafic şi a oamenilor care ar fi putut să-i iasă în cale prin oraş în timp ce acesta gonea nebuneşte ca să scape de urmăritori. Când a fost, într-un târziu, imobilizat şi încătuşat, i-a ameninţat pe oamenii legii că-i va lovi cu maşina cu prima ocazie când îi va întâlni.

Pentru toate acestea, individul a fost plasat, în 9 iulie, în arest la domiciliu pentru 30 de zile, la dispoziţia unui judecător de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Braşov. 

Procurorii de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov au contestat decizia şi au avut câştig de cauză. 

Astfel, în această dimineaţă am fost anunţaţi că propunerea de arestare preventivă a inculpatului Dobre Doru, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, a fost admisă ieri de judecătorii de la Tribunalul Braşov şi au dispus arestarea preventivă a individului pe o perioadă de 20 zile, începând cu data de 13.07.2016.

citeşte aici despre acţiunea de capturare a bărbatului

Arestat pentru ultraj, după o urmărire ca-n filme prin centrul Braşovului!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button