Dosare

[ViDEO] UPDATE. CRIZA MIGRAȚIEI. Momentele în care refugiații au rupt gardul de la granița greco-macedoneană!

 

Violențele continuă la granița greco-macedoneană. Furioși că nu sunt lăsați să își continue drumul către vestul Europei, câteva sute de refugiați au rupt gardul de la granița Macedoniei, la punctul de trecere Idomeni.

Anterior, refugiații au mai forțat intrarea pe teritoriul Macedoniei, dar au renunțat după ce polițiștii macedoneni au intervenit cu gaze lacrimogene.

De asemenea, acum, situația s-a mai detensionat atunci când polițiștii au intervenit din nou cu gaze lacrimogene. În prezent, peste 6.000 de imigranți așteaptă să treacă în Macedonia.

Locul respectiv a fost conceput pentru o ședere de scurtă perioadă, însă din cauza restricțiilor impuse de oficialii macedoneni, situația a devenit una de coșmar.

CITIȚI ȘI:

CRIZA MIGRAȚIEI. Refugiații au forțat granița greco-macedonă. Merkel critică dur închiderea granițelor din Balcani

CRIZA IMIGRANȚILOR. Aproximativ 70.000 de imigranți ar putea rămâne blocați în Grecia. Atena solicită sprijinul partenerilor UE


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button