Dosare

Soţia lui Codruţ Marta, condamnată pentru proxenetism. Asigura prostituate şi afaceriştilor din Braşov

 

Andreea Marta, soţia lui Codruţ Marta (dat dispărut din 2012, apropiat al fostului şef al ANAF, Sorin Blejnar), a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare şi obligată să facă 90 de ore de muncă în folosul comunităţii, în dosarul în care este acuzată de proxenetism. Activitatea prostituatelor de lux pe care le coordona aceasta ar fi avut loc de cele mai multe ori în hoteluri de lux din Bucureşti sau în alte locuri alese de clienţi, în judeţele Braşov, Tulcea şi Călăraşi, precum şi în Italia, Elveţia şi Principatul Monaco. Decizia a fost luată de Judecătoria Sectorului 1, nefiind definitivă.

De asenenea, potrivit deciziei instanţei Judecătoriei Sectorului 1, Andreea Marta a fost achitată pentru infracţiunea de constituire de grup infracţional organizat, acuzaţie adusă de procurorii DIICOT, dar a fost obligată să urmeze un program de reintegrare socială derulat de serviciul de probaţiune sau în colaborare cu instituţii din comunitate.

Sora Andreei Marta, Maria Magdalena Lungu, Vasile Panait şi Victoria Spînu au fost condamnaţi tot la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru proxenetism, fiind achitaţi la rândul lor pentru constituire a unui grup infracţional organizat. Victoria Spînu a fost achitată şi pentru prostituţie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button