Gastronomie

Desertul copilăriei, griş cu lapte cremos

Desertul copilăriei, griş cu lapte cremos, cum să îl prepari, conform divainbucatarie.ro.

„Grișul cu lapte este un desert atât de simplu, dar atât de delicios încât nu îi rezistam nici noi adulții”, scrie divainbucatarie.ro.

INGREDIENTE:

500ml lapte
50g griș
2 linguri zahăr

Pentru topping:
scorțișoară sau dulceață

PREPARARE:

Punem laptele cu zahărul la fiert într-o crăticioară, la foc mic. Când este pe punctul să dea să dea în clocot turnam grișul în ploaie și amestecam tot timpul.
Îl lăsăm să fiarbă câteva minute până începe să se îngroașe. Grișul cu lapte îl servim călduț sau rece cu scorțișoară sau dulceață. Pare moale la început, dar cu cât se raceaste mai mult cu atât de îngroașă.
Poftă bună!

FOTO: divainbucatarie.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button