Gastronomie
-
Rețete cu avocado pentru a folosi ouăle rămase de la Paște
Ouăle umplute cu avocado sunt o alegere excelentă, pentru a folosi ouăle rămase de la Paște. Avocado se combină perfect…
Citește mai mult » -
Secretul chef-ului Cătălin Scărlătescu pentru mici suculenți și delicioși
Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit care este secretul lui, pentru mici delicioși. Românii încing grătarele în aceste zile, iar fostul…
Citește mai mult » -
Rețeta foarte simplă prezentată de Chef Sorin Bontea / De post
Rețeta foarte simplă prezentată de Chef Sorin Bontea. „E rețeta pe care am găsit-o la mama unui prieten din Satu…
Citește mai mult » -
Rețetă simplă de post – cornulețe delicioase
Rețetă simplă de post pentru cornulețe de casă fragede și moi cu gem. Ingrediente: 250g făină; 150g unt vegetal (la…
Citește mai mult » -
Cum se gătesc urzicile. Rețete rapide și simple
Cum se gătesc urzicile… Urzicile sunt printre alimentele preferate primăvara, mai ales în perioada postului. Iată o rețetă simplă pentru…
Citește mai mult » -
Chifteluțe delicioase – rețetă de post / Cum le prepară măicuțele și călugării
Chifteluțe delicioase – rețetă de post. Suntem în postul Paștelui, astfel că multe gospodine caută diverse rețete pentru a prepara…
Citește mai mult » -
Preparat mai bun decât pizza / Cu cartofii dați pe răzătoare
Preparat mai bun decât pizza cu cartofi dați pe răzătoare. Astfel, la final, cartoful – ingredientul principal – se transformă…
Citește mai mult » -
Cele mai bune deserturi prăjite din lume / România are un produs în top 10
Cele mai bune deserturi prăjite din lume. Potrivit tasteatlas.com, pe primul loc într-un clasament al celor mai bune deserturi prăjite…
Citește mai mult » -
Ce simt românii când gătesc pentru familie și prieteni / Proiect demarat de Kaufland
Ce simt românii când gătesc pentru familie și prieteni. Kaufland România a lansat campania „România știe să gătească”, un proiect…
Citește mai mult » -
Și Executive Chef-ul de la Lux Divina Brașov a fost premiat la Olimpiada de la Stuttgart / Specialitățile sale
Și Executive Chef-ul de la Lux Divina Brașov a fost premiat la Olimpiada de la Stuttgart. Vasile Spânu a câștigat…
Citește mai mult »