Economic

Sergiana Brașov a redeschis restaurantul preferat al lui Nicolae Ceaușescu / Cine gătește acolo

Sergiana Brașov a redeschis restaurantul preferat al lui Nicolae Ceaușescu.

Este vorba de Calul Bălan, din stațiunea Neptun, achiziționat anul trecut. Valoarea investiției, cu costurile preluării, a fost de peste 2,5 milioane de euro, așa cum a precizat Replica Online.

Potrivit sursei citate, Sergiana Prodimpex SRL, care deține mai multe restaurante în Brașov și Poiana Brașov, a avut o cifră de afaceri de 180 de milioane de lei în 2022, dar și datorii de 50 de milioane de lei.

Sergiana Brașov a redeschis restaurantul preferat al lui Nicolae Ceaușescu

În perioada comunismului, vara, soții Ceaușescu mergeau frecvent la Calul Bălan, împreună cu diverși oaspeți din străinătate.

Mulți turiști prezenți pe litoralul românesc au apreciat redeschiderea localului.

Potrivit celor de la Sergiana, meniul de la Calul Bălan este pregătit de doi bucătari experimentați, Cătălin Lazăr și Sorin Neacșu.

Sergiana Brașov | MyTex.ro
Sergiana Brașov a redeschis restaurantul preferat al lui Nicolae Ceaușescu / Cine gătește acolo 10

„Cartea de vizită a lui Sorin aţi gustat-o în Poiana Braşov, la Stâna Turistică, în timp ce Cătălin este de ani buni executive chef şi supervizează toate bucătăriile restaurantelor din Sergiana Grup. Şi acum,… poftiţi la Bunătăţuri! La Calul Bălan, din Neptun”, s-a relatat pe contul de Facebook al Sergiana.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button