112

Un copil de 5 ani s-a rătăcit pe pârtia Clăbucet din Predeal

Un copil de 5 ani s-a rătăcit, astăzi, pe o pârtie din Predeal, jud. Brașov. Micuțul a fost găsit de jandarmii montani brașoveni. Mama lui le-a cerut ajutorul, pentru a-l găsi cât mai repede pe băiețel. Acesta a fost găsit la aproximativ jumătate de kilometru de locul unde se aflase cu mama lui. Este al doilea caz de acest fel din ultima săptămână, din județul Brașov. Din fericire, ambele cazuri au avut final fericit, copiii fiind găsiți teferi.

Caz soluționat în aproximativ 15 minute

„Radu și Vasile se aflau astăzi în patrulare pe Pârtia Clăbucet, când au fost opriți de o turistă care, speriată și panicată, i-a rugat s-o ajute să-l găsească pe fiul ei de 5 ani care a plecat de lângă ea și pe care nu-l mai găsește. Imediat colegii noștri au plecat în căutarea minorului. Cu sprijinul primit de la ceilalți jandarmi aflați pe pârtie, au reușit ca în aproximativ 15 minute să-l găsească pe băiețel, la o distanță de 500 de metri de locul de unde se afla mama sa, pierdut și dezorientat în mulțimea de turiști. «Vreau la mama!» au fost cuvintele auzite de jandarmi, ceea ce s-a și întâmplat în cel mai scurt timp, diminuând tensiunea atât a micuțului, cât și a mamei.

În mai puțin de o săptămână este cea de-a doua întâmplare de acest fel, în care copiii se pierd de părinții lor în locuri aglomerate. De aceea revenim cu recomandarea ca adulții să acorde atenție sporită supravegherii minorilor, pentru evitarea unor situații care ar putea deveni periculoase sau chiar dramatice”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Luiza Dănilă, după misiunea de astăzi. Cazul anterior a fost înregistrat la Râșnov. Vezi și: Un băiețel s-a rătăcit de părinți, la evenimentul sportiv de la Râșnov

Citește și: Tragedie evitată pe E85 datorită unor jandarmi din Brașov (foto)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button