112

Un băiețel s-a rătăcit de părinți, la evenimentul sportiv de la Râșnov

Un băiețel s-a rătăcit de părinți, la evenimentul sportiv de la Râșnov, județul Brașov. El a fost găsit de jandarmi. Amintim, stațiunea a fost gazda Cupei Mondiale 2022-2023 la sărituri cu schiurile.

„Echipajul de jandarmi aflat astăzi la Baza Olimpică pentru Sporturi de Iarnă Râșnov a fost sesizat că un minor în vârstă de aproximativ 7 ani a plecat de lângă părinții săi și nu este de găsit.
În cel mai scurt timp,  jandarmii aflați la eveniment s-au mobilizat și au reușit ca în mai puțin de 10 minute să-l găsească pe copil și să-l aducă la părinții săi, care-l așteptau emoționați și îngrijorați. Un «MULȚUMIM!» spus din toată inima de o mamă fericită este tot ce poate răsplăti mai frumos misiunea noastră.
Una dintre recomandările pe care le facem la fiecare eveniment cu public numeros este tocmai «ca părinții să-și supravegheze atent copiii», iar această întâmplare vine să întărească ideea… Ne dorim ca finalul fericit al acesteia să fie de luat aminte pentru toți părinții.
Nici vremea, nici evenimentele ivite pe parcurs nu ne-au împiedicat să ne ducem misiunea la îndeplinire”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Luiza Dănilă.

Vezi și: România – locul 10 în Cupa Mondială / Nocturna a atras, iar, mii de spectatori la Râșnov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 luna în urmă

[…] În mai puțin de o săptămână este cea de-a doua întâmplare de acest fel, în care copiii se pierd de părinții lor în locuri aglomerate. De aceea revenim cu recomandarea ca adulții să acorde atenție sporită supravegherii minorilor, pentru… Citeşte mai mult »

Back to top button