112

Tragedie evitată pe E85 datorită unor jandarmi din Brașov (foto)

Tragedie evitată pe E85 datorită unor jandarmi din Brașov. „O posibilă tragedie evitată datorită vigilenței jandarmilor!
Un echipaj de jandarmi care se întoarcea astăzi din misiune, aflat în deplasare pe drumul european 85 pe raza comunei Forăști – Suceava, a observat flacără la una din roțile din spate ale remorcii unui TIR.
Colegii noștri nu au pierdut nicio secundă și au acționat în cel mai scurt timp pentru că situația părea destul de gravă. Au depășit autocamionul, i-au făcut semn șoferului să tragă de urgență pe dreapta și împreună cu acesta, având la ei și stingătoare, au procedat la lichidarea incendiului. Intervenția a fost una foarte promptă și oportună și astfel s-a reușit lichidarea incendiului, care a produs pagube minime.
Deși șoferul era străin și nu vorbea limba română, mulțumirile și recunoștința pentru gestul jandarmilor au fost transmise, pentru că omenia și recunoștința vorbesc aceeași limbă.
Felicitări, băieți! Ne mândrim cu voi!”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov.

Vezi și:

Intervenție cu elicopterul SMURD în zona cabanei Postăvaru (foto – video)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
26 zile în urmă

De aia sunt platiti. Sau a devenit stire cand salariatul platit din taxele si impozitele noastre isi face treaba pentru care e pontat?

24 zile în urmă

[…] Citește și: Tragedie evitată pe E85 datorită unor jandarmi din Brașov (foto) […]

Back to top button