112

Dorința de a face o fotografie reușită în județul Brașov era să le fie fatală

Dorința de a face o fotografie reușită în județul Brașov era să le fie fatală…

Dorința de a face o fotografie frumoasă era să-i coste viața pe cei doi cetățeni străini care se aflau în mașina lovită de tren, la Timișul de Sus. Ei au intrat cu mașina pe un drum nemarcat și au ajuns pe calea feraă, unde autoturismul a rămas suspendat. Din fericire,  cei doi ocupanți au apucat să iasă din autoturism, până să fie lovit de tren. 


La volanul mașinii se afla o angajată a Ambasadei Emiratelor Arabe Unite la București, iar pe scaunul din dreapta, un amic al ei. 
Cei doi le-au declarat polițiștilor că s-au abătut din DN 1 în căutarea unui loc frumos de fotografiat, potrivit stirileprotv.ro.
Bucata de drum unde s-a petrecut accidentul nu apare pe hărțile rutiere. Este folosită de angajații CFR care aduc utilaje pentru întreținerea și reparația căii ferate. Cei doi turiști au fost însă siguri că e o stradă circulată.

O femeie care locuiește peste calea ferată i-a văzut pe cei doi încercând să tragă mașina din calea trenurilor, dar nu s-a gândit să sune la 112.
 „Tot cărau bolovani ca să pună și o scândură din aia dintre linii, ca să poată să ridice botul mașinii, ca s-o dea la o parte, dar n-au putut numai ei doi. Mai mult de o oră s-au chinuit întruna”, a precizat localnica.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button