112

Update. Mașina lovită de tren în județul Brașov ar fi a Ambasadei Indiei

Mașina lovită de tren, în această după-amiază, în zona Timișul de Sus, din județul Brașov, ar fi a Ambasadei Indiei.  Autoturismul a fost lovit de trenul București – Brașov. Din fericire, nu au fost răniți, întrucât cele două persoane aflate în vehicul au ieșit la timp.
Incidentul în care a fost implicată o mașină a corpului diplomatic indian a avut loc în condițiile în care autoturismul ar fi rămas suspendat pe șine. Se pare că GPS-ul maşinii nu a funcţionat corect şi conducătorul auto a vrut să treacă peste linia de cale ferată direct, nu pe la un punct de trecere de nivel. Citește AICI datele oferite de IPJ Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Eori
3 luni în urmă

Așa Arată Trenurile În America , Nu Ca Rablele De Trenuri Din Europa [Germania , Și Restul Țărilor Europene], Și Rablele Din Restul Țărilor Asiatice, Și Țările Africane: https://youtu.be/nm5hl2xl-ho?si=QViwB4ANAVfXhl5c Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai… Citeşte mai mult »

Back to top button