112

Brașov. Vârstnic găsit, copil dispărut / Update: Minorul a ajuns acasă

Vârstnic găsit, copil dispărut!

Un copil de 11 ani, din Brașov, a fost dat dispărut, astăzi. Poliția a fost sesizată de mama lui. Agenții sunt în căutarea băiatului.


„La data de 07 octombrie 2022, Poliția Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale a fost sesizată de către o femeie, din municipiul Brașov, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 11 ani, a plecat în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 17.00, de la unitatea de învățământ, ale cărei cursuri le urmează, fără a reveni la domiciliu până în prezent”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru.

Semnalmentele făcute publice de Poliție: înălțime 1,40 m, constituție astenică, greutate 35 kg, față ovală, ochi căprui, păr șaten, de lungime medie, ten deschis.

Băiatul purta geacă albastră, pantaloni de trening negri și încălțări negre.
Are asupra sa un rucsac.
Persoanele care pot furniza informații sunt rugate să sune la 112. De asemenea, se pot adresa celei mai apropiate unități de poliție.

Pe de altă parte, polițiștii l-au găsit pe bărbatul dat dispărut după ce a plecat de la spital. Conform familiei, el a plecat ieri seară de la Spitalul Județean Brașov, fără a ajunge acasă. Vârstnicul este teafăr.

„Bărbatul a fost depistat. Din primele verificări acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a anunțat agentul principal de poliție. Detalii despre caz – AICI.

Update (8 octombrie):

Copilul a revenit la domiciliu, conform purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov.
„Din primele verificări acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a precizat sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button