112

Vârstnic dispărut după ce a plecat dintr-un spital din Brașov

Un vârstnic a fost dat dispărut și este căutat de Poliție după ce a plecat dintr-un spital din Brașov. Fiica sa a anunțat dispariția, astăzi. Femeia, de loc din Brașov, a făcut sesizare la Biroul de Investigații Criminale.

Ea a explicat că tatăl ei, în vârstă de 76 de ani, a plecat din spital în cursul zilei de ieri, fără a ajunge la domiciliu.

Iată semnalmentele oferite de Poliție: înălțime 1,70 m, greutate 65 – 70 kg, constituție atletică, păr grizonant, ochi albaștri. Bărbatul poartă ochelari de vedere. La momentul plecării acesta purta pantaloni tip jeans albaștri, geacă de fâș bleumarin, pulover bej, șapcă neagră. Persoana în cauză purta ochelari de vedere heliomați.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la acest vârstnic dat dispărut sunt rugate sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Amintim că este dat dispărut și un bărbat de 45 de ani, din municipiul Brașov.

„La data de 03 octombrie 2022, Poliția Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale a fost sesizată de către o femeie, din municipiul Brașov, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 45 ani, a plecat la data de 19 septembrie 2022 de la domiciliu și nu a revenit până în prezent”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru – află detalii AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Vârstnic dispărut după ce a plecat dintr-un spital din Brașov 7 octombrie 2022 […]

Back to top button