112

Bărbat arestat preventiv după omorul din Budila

Un bărbat a fost arestat preventiv, ieri, după omorul din Budila, jud. Brașov. Acesta și-ar fi omorât în bătaie fosta concubină.

„În baza art. 202, art. 223 alin. 2 raportat la art. 226 Cod procedură penală, admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov şi, în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului MARŞAVELA VALER sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, prev. de art.188 alin.1 C.p., pe o durată de 30 de zile, începând din 27.02.2023 şi până la data de 28.03.2023, inclusiv. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia, onorariul apărătorului din oficiu urmând a fi suportat din fondurile Ministerului Justiţiei. Executorie. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, se arată pe site-ul Tribunalului Brașov.

Omorul a avut loc duminică, într-o locuință din Budila. Suspectul a fost identificat în aceeași seară. Vezi și: Femeie de 36 de ani, omorâtă într-o locuință din Budila, județul Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button