112

Femeie de 36 de ani, omorâtă într-o locuință din Budila, județul Brașov

Femeie de 36 de ani, omorâtă într-o locuință din Budila, județul Brașov. „Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat în această după-amiază, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea unei agresiuni într-o locuință situată raza localității Budila, din județul Brașov.
Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat o femeie, în vârstă de 36 ani, în stare de inconștiență, cu leziuni pe corp, cu privire la care cadrele medicale, sosite ulterior, au declarat decesul.
Totodată, polițiștii au reținut un bărbat, suspect de agresiune, acesta aflându-se, la momentul actual, în custodia autorităților.
Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Criminale, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Brașov, au întocmit dosar penal, în care, la acest moment, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.
Facem precizarea că autorul a fost identificat ca fiind un bărbat, în vârstă de 35 de ani, fostul concubin al femeii decedate.
Ancheta penală este în curs de desfășurare, sub coordonarea procurorului de caz, cercetările fiind continuate pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii judiciare”, a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Omorul a avut loc duminică, într-o locuință din Budila. Suspectul a fost identificat în aceeași seară. Vezi și: Femeie de 36 de ani, omorâtă într-o locuință din Budila, județul Brașov […]

Back to top button