Turism

Un nou hotel de gheață la Bâlea Lac / Care este tema din acest an

Un nou hotel de gheață la Bâlea Lac. Anunțul a fost făcut de Arnold Klingeis, care a spus că este al 17-lea an când se construiește. În prezent, la Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine, stratul de zăpadă este de circa 35 de centimetri.

Un nou hotel de gheață la Bâlea Lac

Vă informăm cu mare bucurie că am început pregătirile pentru startul sezonului 2023-2024 al proiectului Hotel of Ice Bâlea Lac. Avem încrederea că, atunci când condiţiile meteorologice vor fi potrivite pentru acest demers şi straturile de zăpadă şi gheaţă de la Bâlea Lac vor fi suficient de groase, vom putea începe ridicarea celui de-al şaptesprezecelea hotel de gheaţă, construcţie inedită ce a devenit, în ultimele decenii, un adevărat simbol al sezoanelor de iarnă în cea mai cunoscută căldare glaciară a Munţilor Făgăraş, se arată într-un comunicatul de presă, transmis de Agerpres.

Tema Proiectului de Marketing Turistic „Hotel of Ice Bâlea Lac, 2023-2024” este „Arta modernă în gheaţă”, iar fiecare cameră din viitorul hotel va purta numele unui cunoscut artist contemporan. Decorul interior va fi inspirat din arta modernă.

Lângă hotel, conform tradiției, va fi ridicată și o biserică de gheață.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button