Turism

Supărări legate de zborurile HiSky la Hurghada

Supărări legate de zborurile HiSky la Hurghada.

O doamnă a sesizat pe grupul de Facebook Călătorește românește în Egipt o problemă cu zborurile charter operate de compania HiSky din România în Hurghada.

„Este o practică generală a companiei HiSky să schimbe cu câteva zile înainte orele de zbor? Sau doar eu sunt ghinionistă? Practic, din 7 zile de sejur, rămân doar 5, pentru că ajung aproape de 12 noaptea (nici măcar cina nu o mai prind la hotel, că e până la 23.00), iar plecarea la 6 dimineața. Când am contractat vacanța, ambele zboruri erau după-amiaza!”.

Supărări legate de zborurile HiSky la Hurghada

Administratorul contului a subliniat pe marginea acestui subiect: „Ce touroperator organizează sejurul? Din păcate, sunt din ce în ce mai multe plângeri de acest gen. Dacă îi suni și le spui, o să zică «ați cumpărat nopți, nu zile» sau «prima și ultima zi sunt destinate transportului». De asemenea, și zborul de întoarcere poate avea modificări”.

Și în vara anului trecut au mai fost probleme cu zborurile la/de la Hurgada operate de compania HiSky – Detalii, AICI și AICI.

De pe Aeroportul Brașov, BH Air va avea curse charter spre Hurghada începând cu jumătatea lunii mai.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
1 luna în urmă

Cand am spus ca toate aceste companii de buzunar sunt de fapt companii de rahat, am avut deci dreptate !

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare