Turism

Aeroportul Brașov. Atenție cu Balkan Holidays / Reacții ale celor ce au călătorit cu compania bulgărească

Aeroportul Brașov are programate, în sezonul estival, mai multe curse charter pentru destinații de vacanță din Europa, Asia și nordul Africii. Printre companiile care vor opera de pe AIBG este și Balkan Holidays (BH Air), care are sediul la Sofia – Detalii, AICI. BH Air are zboruri de pe Aeroportul Brașov către Antalya (Turcia) și Hurghada (Egipt).

Mulți dintre cei ce vor să călătorească cu Balkan Holidays de pe Aeroportul Brașov vor să afle cât mai multe impresii, întrucât vor să aibă un sejur fără peripeții.

Pe Tripadvisor, de exemplu, aflăm mai multe păreri despre BH Air, ale celor ce au zburat cu operatorul aerian din Bulgaria.

Iată câteva comentarii:

„Nu zburați cu BH Air – întârzieri mari, avioane vechi, personal nepoliticos, se spală pe mâini cu despăgubirile cuvenite”;

„Evitați această companie aeriană cu orice preț. Încalcă legislația UE și creează povești fictive în încercarea de a evita răspunderea. Serviciul pentru clienți este îngrozitor, nu o scuză pentru întârzierea noastră de 5 ore, ci doar ostilitate față de clienți, atât la aeroport, cât și prin e-mail”.

„Cea mai proastă companie aeriană cu care am călătorit vreodată. Personalul a fost groaznic și nepoliticos. Când am cerut să merg la toaletă în timpul zborului, mi s-a spus că, dacă chiar ar trebui, aș putea merge (cu un ton nepoliticos, iar semnul seatbealt era dezactivat). Au vorbit cu alți pasageri într-un mod foarte nepoliticos”.

Tripadvisor precizează că aceste recenzii sunt opinii subiective ale membrilor săi. De asemenea, se subliniază că Tripadvisor nu efectuează verificări asupra recenziilor.

Pe Tripadvisor, la evaluarea călătoriilor cu Balkan Holidays, făcute în majoritate de clienți britanici, 6 recenzii sunt excelente, una foarte bună, 3 mulțumitoare, 5 slabe și 16… teribile.

Aeroportul Brașov | MyTex.ro
Aeroportul Brașov. Atenție cu Balkan Holidays / Reacții ale celor ce au călătorit cu compania bulgărească 10


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
1 luna în urmă

e4xact ce am spus eu nu demult, cand am afirmat ca n-as zbura sub nici o forma cu aceste companii de rahat care intentioneaza sa intre pe aeroportul ghimbav din vara!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare