Turism

HiSky – un nou rateu estival

HiSky, compania aviatică având sediul în Republica Moldova, atrage probleme în acest sezon de vară. În ciuda realizărilor din punct de vedere economic, mediatizate, HiSky, care are mai multe curse charter spre destinații de vacanță, pare că este depășită de numărul zborurilor antamate.

După experiențele cu zborurile la/de la Hurghada de la începutul lunii august – Detalii, AICI și AICI, HiSky a avut, acum, probleme în Satu Mare, Bihor și Cluj.

„Totul a pornit de la întârzierea zborului de Oradea, care trebuia să plece la 15.30 și a plecat la 23.00. Oamenii au făcut acolo scandal, deoarece i-au îmbarcat/dat jos de 3 ori. În schimb, în Egipt, nimeni nu ne spunea nimic. Am așteptat până am văzut ca ne cheamă la boarding. Avionul a fost de la SkyUp, subcontractați de HiSky. Din ce am citit, aceeași problemă a fost cu o zi înainte din Satu Mare spre Egipt, tot vreo 6 ore întârziere, tot cu HiSky. Efectiv își bat joc de pasageri fără să le pese. La îmbarcare, echipajul zâmbea frumos, ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Nu am primit nici o informație oficială. Am sunat la HiSky. Au spus că, dacă dorim explicații, să facem claim-uri și o să primim cândva”, a relatat un turist venit din Hurghada pentru stiridecluj.ro.

De această dată, HiSky a apelat la compania ucraineană SkyUp. În 6 august, cei de la compania aviatică din Republica Moldova luaseră legătura cu lituanienii de la GetJet pentru a-i ajuta.

HiSky are zboruri charter și de pe Aeroportul Brașov, în Antalya.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
6 luni în urmă

[…] Hisky care va opera curse lungi, fără escală, va ajunge pe Aeroportul Henri Coandă (Otopeni) din […]

Back to top button