Turism

Românii își anulează vacanțele în Austria

Românii își anulează vacanțele în Austria

Mulți români au reacționat rapid după votul Austriei de astăzi din Consiliul JAI, în urma căruia țara noastră tânjește în continuare la… Spațiul Schengen – DETALII, AICI și AICI.

Iubitorii de schi au început să-și anuleze vacanțele de iarnă pe care le-au rezervat în Austria în perioada 15 decembrie 2022 – aprilie 2023. Pe grupurile de Facebook ale schiorilor au început să apară și dovezile. De exemplu:

Românii își anulează vacanțele în Austria | MyTex.ro
Românii își anulează vacanțele în Austria 4

Au fost numeroase comentarii pe acest subiect, pro și contra.

În general, inițiativele de anulare a rezervărilor au fost apreciate cu „Bravo”. Au apărut, însă, și altfel de reacții: „Anulare, de ce? Nu înțeleg motivul? Nu cumva politicienii noștri de 33 de ani încoace sunt vinovați că nu au facut un bine pentru țara și poporul lor?”.

Acestea au generat răspunsuri de genul: „Nuuu, politicienii doar au profitat de slugile din țară. De aceea suntem unde suntem. Din cauza noastră, că nu am știut și nu am luat niciodată atitudine! Am ascultat melodia cu «capu‘ plecat sabia nu-l taie”. Ori: „Politicienii sunt foarte buni. Noi suntem de vină, că îi votăm”.

În fine, concluzia a fost trasă chiar de un jurnalist iubitor de schi: „Nu ai pe cine vota. Sincer, când crezi că ai pus ștampila unde trebuie, iese acea persoana, apoi iarăși dai în dezamăgire. Nu ar mai trebui ieșit la vot“.

„Mai pun 1.000 de euro și merg la schi în Poiana Brașov”

Un român „verde” a subliniat: „Intenționez să urc pe cel mai înalt vârf al Austriei și să folosesc toaleta gratuită de acolo”.

Iar altul, mucalit, a pus punctul pe „i”: „Gata cu Austria! Mai pun 1.000 de euro și sezonul ăsta mă duc la schi în Poiana Brașov”.

Reamintim, în urma votului de azi de la Bruxelles, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan le-a cerut românilor să boicoteze companiile austriece. „Din acest moment, fiecare cetățean român și mai ales companiile de stat din România – Romgaz, Transgaz, Hidroelectrica, Electrica, toate companiile mari de stat care în acest moment au carduri bancare și conturi bancare prin care rulează zeci, sute de milioane de euro lunar prin Raiffeisen și Erste Bank sunt obligați de către fiecare român în parte să-și închidă conturile de la Raiffeisen și Erste, întrucât comportamentul Austriei a fost sfidător, revoltător, agresiv și nesimțit la adresa României. Voi solicita celor din consiliile de administrație de la companiile de stat să meargă la alte bănci”.

Altfel, în semn de protest, nu puțini șoferi români au alimentat de 10, cel mult 50 de bani, astăzi, la OMV.

Românii își anulează vacanțele în Austria


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
8 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Propaganda. A fost haioasa, dar si adevarata, aia cu mucalitul care mai pune o miuta ca sa mearga in tzigania din Poiana. Ar trebui ca toti romanii sa boicoteze toate produsele fritilor dobitoci. Incepand de la cafeaua Meinl, benzinariile OMV-ului… Citeşte mai mult »

VAX POPULI
1 an în urmă

Se kka Austria in fatza celor care vor boikot.Apoi,daca romanii cred ca Tirolul sta in baza crvelor si ghertoilor de Romania,se inseala amarnic.SCHENGEN NU e balacareala romaneasca ! In Schengen NU intri cu coruptia pana in maduva oaselor si cu… Citeşte mai mult »

Mama lui Raoke
1 an în urmă

Va asteapta sorumea in gara. Face reduceri!!! Ce Viena, ce Tirol!!! Accepta si conserve! Pe mine ma gasiti pe centura, daca nu da gerul!!! Hai!

1 an în urmă

[…] România. Mulți români și-au anulat vacanțele la schi programate în Austria – DETALII, AICI. Dar și destui oameni de afaceri au luat atitudine împotriva companiilor austriece, așa cum a […]

1 an în urmă

[…] români și-au anulat rezervările făcute pentru o vacanță la schi în Austria – VEZI AICI. Chiar ministrul Turismului, Daniel Cadariu, le-a sugerat românilor să aleagă alte destinații […]

1 an în urmă

[…] Globale de la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, a vorbit la DCNews despre interesele din spatele refuzului Austriei de a admite România în Spațiul […]

1 an în urmă

[…] naționale de schi fond ale României au obținut rezultate excelente în prima etapă a Cupei Austriei, ce s-a desfășurat la Bad […]

1 an în urmă

[…] vrea să vă împărtășesc câteva recomandări din concediul tocmai încheiat, acasă la Moș Crăciun: Laponia”, a scris un român pe un grup de vacanțe […]

Back to top button