Turism

Revelion la căldură – variante cu avionul

Revelion la căldură

Pentru cei ce vor să evadeze la „cumpăna dintre ani” de frigul din România, agențiile de turism vin cu oferte „care mai de care”, călduroase și tentante.

Aproape de România, sunt pachete în Grecia și Turcia (Istanbul, dar și Antalya), prețurile pornind de la 530 de euro/persoană. În costul sejurului de Revelion intră cazarea cu mic dejun (4-5 zile) și transportul cu avionul.

Tot relativ aproape, în Egipt, la Hurghada ori Marsa Alam, poți face și plajă de Revelion. O săptămână de cazare, all-inclusive, transport cu avionul, în perioada 26 decembrie – 2 ianuarie, costă de la 711 euro/persoană. În cazul în care se optează pentru un pachet între 24 și 31 decembrie, tarfiele sunt mai ieftine cu circa 200 de euro.

Ar mai fi „în cărți” Dubaiul, unde, cu ocazia săptămânii cu Revelionul inclus, prețurile pleacă de la 1.500 de euro/persoană – la un hotel de trei stele cu mic dejun.

Și Cuba (Varadero) ar fi o variantă de a intra frumos în Anul Nou. O săptămână all inclusive și transport cu avionul costă cel puțin 2.000 de euro/persoană. La Cancun, în Mexic, e mai scumpă cu aproape 1.000 de euro o astfel de vacanță.

De tarife ceva mai mici, de la 1.300 de euro pachetul de 7 zile/persoană, beneficiază cei ce aleg să-și petreacă Revelionul în Oman, Maroc ori Zanzibar (Tanzania).

Revelion la căldură

Iată, AICI, pentru a face comparație, prețurile de Revelion în Poiana Brașov și Predeal.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Astfel, pentru cei ce vor să călătorească în această perioadă, agențiile de turism au scos o serie de oferte interesante. Atât la munte și la mare în România, cât și în Grecia, Turcia ori Egipt. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare