Turism

Poiana Brașov & Predeal, ultimele locuri disponibile / Ce prețuri sunt

Ultimele locuri disponibile

Gradul de ocupare al stațiunilor Poiana Brașov și Predeal, din județul nostru, pentru sărbătorile de iarnă, este undeva la 80-90%.

Pe site-urile de rezervări, tip Booking.com, sunt ultimele oferte.

De pildă, de Crăciun, camera, cu 2 nopți de cazare și mic dejun, în Poiana Brașov, costă de la 1.400 de lei, la House of Dracula, până la 4.577 de lei, la Aurelius Împăratul Romanilor.

În Predeal, un sejur de 2 zile pentru 2 persoane, cu mic dejun inclus, este 1.306 lei la Cabana Schiorilor. La Casa Ticino, în schimb, prețul este de 548 de lei, însă fără masă.

De Revelion, atât în Poiana Brașov, cât și la Predeal, prețurile sunt ca focurile de artificii.

Ultimele locuri disponibile

În Poiană, de pildă, la Rina Vista, pentru trei nopți de cazare, cu demipensiune, tariful pentru o cameră este de 4.907 lei. În Predeal, Hotelul Belvedere are o ofertă de 2.274 de lei, dar numai cu mic dejun. În schimb, la Hotel Rozmarin, tariful este de 5.610 lei.

„Asta ne-am dorit, asta avem”

Ministrul Turismului, Daniel Cadariu, a declarat la Prima News TV despre preţurile mari la pachetele de iarnă din România: „Asta ne-am dorit, asta avem. Este clar că un român obişnuit, de rând, nu îşi poate permite aşa ceva. Dar atâta vreme cât hotelierii au rezervări în proporţie de 100%, eu spun că pentru industria turismului e un lucru foarte bun“.

Ministrul a precizat că nu numai în Poiana Braşov sunt cereri multe pentru acest sfârşit de an: „Eu ştiu realităţile de la mine de acasă, din Bucovina. Acolo, rezervările se apropiau de sută la sută încă din noiembrie”.

Ministrul Turismului a mai menţionat: „Îmi este greu să cred că un român plăteşte 7.000 de lei pentru o singură persoană şi merge de zece ani în acel loc şi nu are condiţii… În România sunt 85 de destinaţii cu pârtii de schi. Avem 217 pârtii de schi, nu numai în Poiana Braşov. Preţul trebuie să reflecte calitatea serviciilor“.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Este si un sambure de adevar in ce zice politrucul. Aia vor romanii: cocalareala, batjocura… Li se ofera ce doresc. Acolo e plin de melteni, cocalari, bugetari. Cei care muncesc pentru bani si se respecta nu merg in Poiana, la… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] Poiana Brașov & Predeal, ultimele locuri disponibile / Ce prețuri sunt 6 decembrie 2022 […]

1 an în urmă

[…] Municipalitatea a pornit, de astăzi, instalațiile de producere a zăpezii artificiale în Poiana Brașov. Primele tunuri și lăncii care funcționează sunt cele din partea superioară a Masivului […]

Back to top button