Turism

Ce prețuri în Poiana Brașov!

Ce prețuri în Poiana Brașov!

Poiana Brașov este extrem de căutată de turiști cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Începând cu minivacanța de 1 Decembrie și continuând cu Crăciunul și Revelionul, stațiunea este plină ochi. Iar prețurile sunt pe măsură, atât la cazare, cât și la masă. Și nu numai în cadrul hotelurilor și pensiunilor, cât și la chioșcuri ori la localurile simple, fără fițe.

Potrivit România TV, la o unitate de tip fast-food din Poiană, un meniu care conține un cârnăcior, cartofi, pâine, sosuri și apă sau Pepsi este 35 de lei. Un burger sau cheeseburger costă 35, respectiv 40 de lei, în timp ce un hotdog XXL cu crenvurști sau cârnați costă 15, respectiv 20 de lei. O porție de cartofi prăjiți medie este 15 lei, iar una mare, 20 de lei. Pentru un langoș cu zahăr, cu smântână, brânză/cașcaval sau cârnăcior prețurile sunt de 12, 17 sau 25 de lei. Clătitele cu dulceață sau ciocolată costă 15 lei.

De asemenea, un cappucino e 15 lei, o ciocolată caldă – 12, o limonadă simplă – 10, iar cu ghimbir – 15 lei. Un ceai costă 10 lei, iar unpahar cu vin fiert 12 lei.

Deocamdată, în Poiana Brașov nu se poate schia, însă se fac pregătiri pentru ca sezonul să se deschidă cât de curând. Și, așa cum am mai amintit, transportul pe cablu s-a scumpit cu 5 lei, așa cum a votat Consiliul Local Brașov.

Ce prețuri în Poiana Brașov!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Nu-i prost cine cere…

VAX POPULI
1 an în urmă

Asta nu-i nimic.Stati sa vedeti cand vine camionul cu cocaina pentru “Massif” la inceput de martie.Poiana Brasov nu mai e demult o poiana si mai ales a Brasovului.Este un mall de Bucihalesti,adica o tiganie,in natura distrusa.

1 an în urmă

[…] Ce prețuri în Poiana Brașov! 1 decembrie 2022 […]

1 an în urmă

[…] Poiana Brașov este o destinație căutată, dar scumpă. Alte variante sunt: Valea Prahovei, zona Bran, Bucovina, Maramureșul sau stațiunile de pe litoral. […]

Back to top button