Turism

Plecare din Brașov. La Hurghada, cu 498 de euro – 2 persoane, o săptămână / Cazarea și transportul, incluse în preț

Plecare din Brașov.

Din 22 mai încep cursele charter AIBG – Hurghada (Egipt), operate de compania BH Airlines din Bulgaria, în fiecare zi de miercuri, până în 11 septembrie. Decolarea de pe Aeroportul Brașov va avea loc la ora 12.30, sosirea în stațiunea egipteană fiind programată la 15.30. Din Hurghada se va pleca la 8.30, iar sosirea la Brașov va fi la 11.30.

Pentru cei ce vor să se bucure în această perioadă de soare și mare în Egipt, dar și de diverse excursii, la piramide, în Cairo, sau la Luxor, prețurile sunt rezonabile.

Plecare din Brașov

Astfel, pentru plecarea de poimâine de pe Aeroportul Brașov, pentru 2 persoane se poate plăti suma de 858 de euro la un hotel de 4 stele, dar numai cu mic dejun inclus. În regim all-inclusive, pentru zborul din 22 mai, cel mai mic tarif/2 persoane este cu puțin peste 1.000 de euro.

Însă, foarte interesant, pentru plecările din 29 mai, 5 și 12 iunie, conform datelor unui touroperator cu vechime, la hotelul de 4 stele cu mic dejun prețul este de 498 de euro/2 persoane! Iar cea mai ieftină vacanță în regim all-inclusive în Hurghada pleacă de la 658 de euro/2 persoane – Detalii, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button