Turism

Extrădată din Anglia, pentru înşelăciuni cu excursii în zone exotice

 
O româncă dată în urmărire internaţională pentru înşelăciuni cu excursii exotice, pe care le promova prin agenţia de turism pe care o patrona, a fost extrădată de autorităţile din Anglia.
Femeia a fost preluată de pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti de poliţiştii din judeţul Alba – unde a avut agenţia de turism – pentru executarea unui mandat de arestare preventivă emis acum doi ani.
Iancu Elena Mihaela a fost trimisă în judecată pentru că, împreună cu soţul său, asociat al firmei, ar fi vândut diferite pachete turistice, fără a face rezervări la operatorii de turism, conform contractelor încheiate şi fără a vira banii încasaţi, potrivit adevarul.ro.
Cei doi soţi au fost trimişi în judecată în octombrie 2014, pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi folosire a creditului societăţii în scopuri contrare acestuia.
Prejudiciul calculat depăşeşte 250.000 de lei, din care peste 160.000 de lei reprezintă suma cu care au fost înşelate familiile care au plătit excursii. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button