Turism

Aeroportul Brașov. Sky Express, chartere spre Creta (Heraklion) din 1 iunie / Prețuri pentru un sejur de 7 zile, de la 391 de euro de persoană

Aeroportul Brașov are programate curse charter spre Heraklion, în Creta, începând din 1 iunie, până în 21 septembrie. Acestea vor avea loc în fiecare săptămână, sâmbăta, cu compania elenă Sky Express. Plecarea de pe Aeroportul Braşov va fi la ora 16.55, iar aterizarea, la 18.55. Decolarea din Heraklion se va efectua la ora 14.00, sosirea la Ghimbav fiind la 16.05.

Sky Express are „33 de destinații magice”, atât în Grecia, cât și internaționale, în Anglia, Franța, Germania, Belgia, Italia, Cipru, Polonia și Bulgaria, așa cum s-a precizat pe site-ul său. De asemenea, întreține colaborări cu o serie de companii prestigioase, precum Emirates, Delta, Turkish Airlines, American Airlines, Air France, ΚLM, Air Serbia, Qatar Airways.

Cu toate acestea, recenziile pe Tripadvisor nu sunt dintre cele mai favorabile.

Pentru cei care vor să plece în vacanță în Grecia de pe Aeroportul Brașov în sezonul estival, semnalăm și faptul că cehii de la JetBee operează zboruri către Heraklion în fiecare zi de joi. Plecările din Ghimbav se produc tot după-amiaza.

La agențiile de turism, tarifele pentru un sejur în Creta de o săptămână cu zbor inclus de pe Aeroportul Brașov pleacă de la suma de 391 de euro/persoană din 1 iunie. Cazarea la prețul menționat este în apartament (Mary Sofi), fără masă – foto, mai jos. Detalii, AICI.

Aeroportul Brașov | MyTex.ro
Aeroportul Brașov. Sky Express, chartere spre Creta (Heraklion) din 1 iunie / Prețuri pentru un sejur de 7 zile, de la 391 de euro de persoană 10


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare