Turism

Aeroportul Brașov. Noi destinații de vacanță 2024, cu zboruri charter

Aeroportul Brașov se pregătește, deja, pentru sezonul estival 2024.

După ce am anunțat că se efectuează și în vara anului viitor curse charter de pe Aeroportul Brașov către Antalya (Animawings și HiSky) și Creta (Aegean Airlines) – Detalii, AICI, iată că au mai apărut două destinații de vacanță cu plecare de la Ghimbav.

Este vorba despre două țări nord-africane, Egipt și Tunisia, zborurile fiind operate de compania bulgară BH Air.

Pentru Egipt (Hurghada), cursele charter vor fi operate în fiecare miercuri, în intervalul 22 mai – 11 septembrie 2024.

Plecarea de pe Aeroportul Brașov va fi la ora 12.30, cu sosirea la Hurghada, la 15.30. Decolarea din Hurghada este programată la ora 8.30, iar aterizarea la Brașov, la 11.30.

În ceea ce privește Tunisia, zborurile vor avea loc în intervalul 14 iunie – 20 septembrie 2024, în fiecare zi de vineri.

Decolarea de pe Aeroportul Brașov se va produce la ora 18.10, aterizarea la Hammamet fiind la 19.20. Plecarea din Hammamet va avea loc la ora 12.40, sosirea la Ghimbav efectuându-se la 17.10.

Consultări pentru pachete de vacanță 2024 pentru destinațiile menționate – AICI.

În altă ordine de idei, amintim că sunt zboruri charter de Revelion (4 zile) spre Antalya, cu plecare de pe Aeroportul Brașov în data de 30 decembrie.

De pildă, un pachet ultra all-inclusive la Limak Atlantis Deluxe, cu cina de Revelion inclusă, cu plecare de la Brașov, costă 615 euro/persoană.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
19 zile în urmă

[…] Aeroportul Brașov. Noi destinații de vacanță 2024, cu zboruri charter […]

17 zile în urmă

[…] a suferit pierderi financiare importante. În special din cauza „programului de supermarket” al Aerportului Brașov, […]

5 zile în urmă

[…] din cauza anulărilor unor grupuri către destinații cu avertisment din partea MAE. Din nefericire companiile aeriene partenere, în multe cazuri, nu adoptă politici flexibile, refuzând reprogramările și generând costuri […]

Back to top button