Turism

Aeroportul Brașov. Curse charter pentru Revelion și vara 2024 / Destinații și programul zborurilor

Aeroportul Brașov a rămas în atenția touroperatorilor și pentru sezonul estival 2024. Deja au fost puse în vânzare pachete de vacanță cu plecare din Brașov pentru Antalya (Turcia) și Heraklion (Creta – Grecia), ca și în această vară.

De la Aeroportul Brașov, cu destinația Antalya, compania Animawings va opera zboruri în fiecare zi de luni în perioada 3 iunie – 16 septembrie. Potrivit Paralela 45, plecarea de la Brașov va avea loc la orele 12.15, sosirea în Antalya fiind programată la 14.15. Decolarea din Antalya spre Brașov se va produce la orele 9.30, iar sosirea la Ghimbav, la 11.30.

HiSky va avea curse charter de la Aeroportul Brașov spre Antalya în fiecare sâmbătă în intervalul 15 iunie – 7 septembrie. Plecarea de la Brașov va fi la orele 11.40, pentru ca sosirea în Antalya să fie la 13.30. Din Antalya se va decola la orele 8.40, pentru ca la Ghimbav să se ajungă la 10.30.

Iubitorii de Grecia pot pleca și în 2024 în vacanță în Creta de pe Aeroportul Brașov. Aegean Airlines va opera curse în fiecare luni în perioada 3 iunie – 23 septembrie. Decolarea din Brașov se va produce la orele 15.30, sosirea în Heraklion având loc două ore mai târziu. Din Heraklion se va pleca spre Brașov la orele 12.45, aterizarea fiind după 2 ore.

De asemenea, agențiile de turism au pus la bătaie și pachete pentru Revelion în Antalya (4 zile) cu plecare din Brașov pe 30 decembrie, însă, deocamdată, nu a fost anunțat orarul zborurilor charter.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] Brașov către Antalya (Animawings și HiSky) și Creta (Aegean Airlines) – Detalii, AICI, iată că au mai apărut două destinații de vacanță cu plecare de la […]

Back to top button